Internationale Vrouwendag

Op 8 maart 2024 is het de Internationale Dag van de Vrouwen.

Geplaatst op vrijdag 16 februari 2024

Op deze dag staat de vrouw met al haar facetten centraal. Op deze dag wordt ter gelegenheid van internationale Vrouwendag het jaarlijkse vrouwendiner georganiseerd. Ben je vrouw en woon je in de gemeente Vaals dan ben je van harte uitgenodigd om samen met een diverse groep vrouwen deze mooie en belangrijke dag te vieren.

Het idee is dat iedereen iets te eten meeneemt en dat er zo een smakelijk en bont diner wordt samengesteld. Ook worden er een aantal vrouwen uitgenodigd om te vertellen over hun leven, vrijwilligerswerk en/of passie. Tijdens het vrouwendiner wordt wederom de Senneheldprijs uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan een sterke vrouw die zich inzet voor de gemeenschap.

Het vrouwendiner vindt plaats in Brasserie Vols van 17.00 tot 21.00 uur. Een financiƫle bijdrage is niet nodig, maar mocht je in de gelegenheid zijn een lekker gerecht mee te nemen dan is dat van harte welkom. Aanmelden kan tot woensdag 1 maart door een e-mail te sturen naar info@vaalsverbindt.eu. Kun je ook gelijk aangeven of je iets lekkers meeneemt?

Ken jij een sterke Vaalser vrouw die in aanmerking komt voor de Senneheldprijs? Iemand die zich op een bijzondere manier inzet in de samenleving? Stuur dan een email met een korte motivatie naar info@vaalsverbindt.eu.