Informatiebijeenkomst over werkzaamheden Staatsbosbeheer rondom Wolfhaag

Staatsbosbeheer gaat deze zomer in de omgeving van Wolfhaag, Holset en Raren nabij het Vijlenerbos, werkzaamheden uitvoeren om de kwaliteit van de natuur te verbeteren.

Geplaatst op vrijdag 16 februari 2024

Om u zo goed mogelijk te informeren over de voorgenomen werkzaamheden, nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst. Informatiebijeenkomst In deze bijeenkomst vertellen wij u wat we gaan doen, waarom, wanneer en wat de impact is voor u als belanghebbende(n). U krijgt dan ook de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met overlast, zoals het tijdelijk afsluiten van wegen en paden en de aanwezigheid van vrachtwagens, trekkers of machines. Deze overlast proberen wij zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via limburg@staatsbosbeheer.nl. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Vol=vol.

Wanneer: woensdag 28 februari
Waar: Brasserie Lodge, Epenerbaan 1, 6291 NN Vaals
Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur

Heeft u al een keukentafelgesprek gevoerd met ons over deze werkzaamheden, dan geven wij graag anderen voorrang bij het bijwonen van deze informatieavond.