Eerste twee uur gratis parkeren loopt ten einde

Vanaf 1 januari 2024 geldt weer volledig betaald parkeren in de parkeergarage Vaals.

Geplaatst op maandag 18 december 2023

Vanaf 1 januari 2024 is voor inwoners en bezoekers weer volledig betaald parkeren in de gemeentelijke parkeergarage in Vaals (onder de Albert Heijn). Denk vóór het uitrijden van de parkeergarage aan het betalen van het parkeerticket.

De gemeenteraad van Vaals had voor 2023 de maatregel getroffen om de eerste twee uur gratis te parkeren. Achterliggende gedachte was dat inwoners en lokale ondernemers een steuntje in de rug konden gebruiken, in de tijd van dalende koopkracht.

De maatregel geldt tot en met 31 december 2023. Dat betekent dat vanaf 1 januari 2024 weer volledig betaald parkeren in de parkeergarage Vaals geldt.