Uitnodiging feestelijke avond voor vrijwilligers in gemeente Vaals

Op 7 december is het ‘Nationale Vrijwilligersdag’, een landelijke dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Geplaatst op vrijdag 3 november 2023

Ook in de gemeente Vaals wordt er speciale aandacht gegeven aan de vrijwilligers en wordt er op donderdag 7 december een vrijwilligersavond georganiseerd. Vrijwilligers zijn onmisbaar en we willen als gemeente Vaals onze waardering daarvoor uiten en je uitnodigen voor een feestelijke avond bij Vols Location.

Zet jij jezelf vrijwillig in voor de Vaalser gemeenschap? Op donderdag 7 december 2023 ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom bij Vols Location (Prins Willem Alexanderplein 1, Vaals) voor een gezellig samenzijn.

Je wordt getrakteerd op een muzikaal onthaal met een humoristisch tintje, een ludiek optreden en aansluitend een lekkere maaltijd.
Burgemeester Harry Leunessen en wethouder Erika Jaegers zullen ook aanwezig zijn om hun waardering uit te spreken. Het programma eindigt om 20.30 uur.

Meld je aan vóór 30 november via bestuurssecretariaat@vaals.nl

Wethouder Erika Jaegers: ‘Op de landelijke vrijwilligersdag staan we éxtra stil bij de impact van vrijwilligers en zetten we iedereen die zich in Vaals voor een ander inzet in het zonnetje. In onze gemeente hebben we toppers van vrijwilligers die altijd klaar staan om inwoners wat extra aandacht te bieden. Daarom is 7 december dé dag om vrijwilligers te bedanken voor al die duizenden uitgelokte glimlachjes, gedronken kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet!’

We verheugen ons je te zien op donderdag 7 december 2023 bij Vols Location. Tot dan!