Spelers Saydou Bangura en Marvin Pourié bij aftrap Roda JC Wijktoer Vaals

Donderdag 12 oktober waren de Roda JC spelers Saydou Bangura en Marvin Pourié bij het trapveldje Aan de Noot in Vaals.

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2023

Samen met wethouder Erika Jaegers van gemeente Vaals en vitaliteitsmanager Ard van Peppen van Roda JC, hebben ze in het bijzijn van 25 kinderen, een aantal buurtbewoners en genodigden, de officiële aftrap gedaan van de Roda JC Wijktoer Vaals.

Vanaf donderdag 14 september is de Roda JC Wijktoer op het voetbalveld in de wijk Aan de Noot in Vaals gestart. Elke donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur worden, onder begeleiding van Roda JC trainers én de voetbalverenigingen Rood-Groen LVC ’01 en RKVV Vijlen, voetbalactiviteiten aangeboden. Met de Roda JC wijktoer worden laagdrempelige voetbalactiviteiten geboden. Ieder kind tussen 8 en 12 jaar kan gratis deelnemen aan de Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals. Inschrijven kan via de website www.gezondinmijnstreek.nl. Albert Heijn in Vaals stelt iedere week flesjes water voor de kinderen beschikbaar.

Wethouder Erika Jaegers: ‘Samen met Roda JC en Krijtland Wonen willen we inzetten op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze inwoners en de leefbaarheid in de gemeente. Dit doen we met de Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals. Door in de wijk actief te zijn, stimuleren we niet alleen het samen sporten, maar ook, kansengelijkheid en een gezonde levensstijl.’

Wijktoer aftrap