Gemeentelijke onderscheiding voor Frederic Kreidler

Afgelopen zaterdag tijdens het jaarlijks brandweer feest had burgemeester Leunessen de eer om een gemeentelijke onderscheiding uit te reiken aan Frederic Kreidler voor 20 jaar brandweerdienst.

Geplaatst op maandag 9 oktober 2023

Gemeentelijke onderscheiding voor Frederic KreidlerTe midden van de overige jubilarissen, Roman Ortmans en Danny Lux beide 12,5 jaar brandweerdienst, Lucien Krul, 25 jaar en Markus de Dreu 30 jaar brandweerdienst, werd Frederic extra in het zonnetje gezet.

Frederic is reeds 21 jaar in dienst bij de Vrijwillige Brandweer in de rang hoofdbrandwacht. Door omstandigheden kon deze onderscheiding vorig jaar niet uitgereikt worden. Frederic staat bekend als betrouwbaar, zijn goede technisch inzicht en zijn betrokkenheid. Als automonteur draagt hij zijn steentje bij als het gaat om het onderhouden van de voertuigen bij de brandweer. De Gemeente Vaals dankt Frederic voor zijn vele jaren betrokken- en dienstbaarheid voor de gemeente en de inwoners. Het redden van mens en dier, het voorkomen en bestrijden van brand en het verlenen van hulp bij ongevallen.

We hopen nog vele jaren gebruik te mogen van Frederics bereidwilligheid.