Oproep: Sluit aan bij de werkgroepen Veilig Buitengebied!

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van het buitengebied?

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2023

De Heuvellandgemeenten Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Gulpen-Wittem en Meerssen streven naar een veilig
buitengebied. Dit omvat alle gebieden buiten de dorpskernen. Helaas trekt het buitengebied soms ook criminelen aan die hier hun activiteiten willen uitvoeren en verbergen. Verkeersveiligheid, (jeugd) overlast en inbraken zijn voorbeelden die we samen willen voorkomen
en, waar nodig, bestrijden!

Het afgelopen jaar zijn we gestart met het creëren van een netwerk “Veilig Buitengebied” in de Heuvellandgemeenten. Lokale werkgroepen bestaande uit bewoners, ondernemers en organisaties werken momenteel actief aan veiligheid en leefbaarheid. Samenwerking tussen publieke en private partijen is cruciaal om criminaliteit tegen te gaan en te voorkomen.

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van het buitengebied?

Sluit je dan aan bij de werkgroep Veilig Buitengebied in de gemeente Vaals. Samen met andere bewoners, ondernemers en een groot aantal organisaties waaronder politie, brandweer, waterschap, natuurorganisaties, provincie, wildbeheereenheid en LLTB, zorg je
voor een veilige buurt.

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op via m.hooijdonk@vaals.nl