Vaals in beeld: kijken, beleven, meedoen en genieten

Op zondag 17 september is er veel te beleven in Vaals.

Geplaatst op vrijdag 8 september 2023

Het is een dag vol activiteiten voor iedereen, jong en oud. Vaals in Beeld is een evenement waar voor iedereen iets te doen is, en de toegang is gratis, dankzij de samenwerking tussen Samen Vaals en de gemeente Vaals.

Levende standbeelden, speurtocht, fotowedstrijd en workshops

Poster Vaals in Beeld 2023Laten we eens kijken naar wat u kunt verwachten. U kunt deelnemen aan een speurtocht met uw kinderen, waarbij u samen met levende standbeelden de smokkelroute door Vaals volgt. U kunt een korte wandeling door het centrum van Vaals maken, waar levende standbeelden u laten stilstaan bij de geschiedenis van Vaals als grensstad. Onder de boom bij het von Clermontplein vertelt een douanier spannende smokkelverhalen. Op het Willem Alexanderplein zal kunstenaar Hailey Huynh workshops straattekenen verzorgen. Verderop zal een getalenteerde karikaturist u op een andere manier naar uzelf laten kijken. Er is ook een clown die u de kunst van het ballonvouwen zal demonstreren.

Overal kunt u genieten van muziek die voor een geweldige sfeer zorgt. Als u honger of dorst krijgt, zijn er genoeg terrasjes in Vaals waar u even kunt ontspannen en genieten. Kortom, er zijn genoeg elementen om er een mooie dag van te maken, vooral door actief deel te nemen, te kijken, te ervaren en te genieten. Dus vergeet niet om 17 september in uw agenda te noteren! Want Vaals in Beeld, dat mag u niet missen.

Vaals in beeld. Zondag 17 september van 12:00 tot 17:00 uur in het centrum van Vaals. Gratis toegang.