Leerlingen van De Robbedoes doneren speelgoed voor ruilwinkel

OBS De Robbedoes en de ruilwinkel zijn een samenwerking aangegaan.

Geplaatst op donderdag 16 maart 2023

Samenwerking OBS de Robbedoes en De RuilwinkelIn het kader van het project ‘duurzaamheid en milieu’ verrasten de leerlingen de ruilwinkel van Vaals op 14 maart met een mooie collectie speelgoed. Ze haalden tassen en dozen vol spulletjes op die een tweede leven verdienen. De ruilwinkel was – net als de leraren – blij en trots op wat de kids voor elkaar hebben gekregen. En de leerlingen keken hun ogen uit toen ze hun buit aanleverden. “Wat een leuke spullen liggen hier!“

De vrijwilligers hebben alle spulletjes inmiddels een goed plekje gegeven. De actie van De Robbedoes was zo’n succes dat in juni een tweede ronde start. Dan gaan de kids van groep 6, 7 en 8 voor zomerkleding! Met dank aan onze helden: Tieme, Finja, Lina, Lilli, Emely en Fleur!