28 maart: woonbehoefte onderzoek - Kom praten over wonen in Lemiers!

Woont u in Lemiers of wilt u uw woningbehoefte voor de kern Lemiers kenbaar maken?

Geplaatst op donderdag 16 maart 2023

Kom dan op 28 maart naar de BMA aan de Schoolstraat 2 in Lemiers. Tussen 16.00 en 20.00 uur houdt de gemeente Vaals in samenwerking met Stec Groep een bijeenkomst in het kader van een woonbehoefte onderzoek voor de kern Lemiers.

Ook zijn er particuliere initiatieven voor Tiny Houses. We zijn benieuwd naar uw voorstellen en wensen. Aan de hand van een aantal stellingen gaan wij graag het gesprek met u aan.  
   
Als u wilt deelnemen kunt u zich aanmelden voor een van de volgende gespreksrondes:

  • Ronde 1: 16.00 - 17.30 uur
  • Ronde 2: 18.30 - 20.00 uur

Inloop vanaf 15 minuten voorafgaand aan de start van de betreffende gespreksronde. Voor koffie en thee is gezorgd. Als u wilt deelnemen kunt u zich opgeven via de mail: l.dohmen@vaals.nl of via het algemene telefoonnummer van de gemeente Vaals: 043-306 85 68. Geef hierbij duidelijk aan in welke gespreksronde u wilt deelnemen. Ook voor nadere informatie kunt u via deze gegevens contact opnemen.