Gratis Webinar | Verduurzamen met je VvE? Zo pak je dat aan

Hoe neem je alle bewoners en eventuele verhuurders mee?

Geplaatst op donderdag 9 maart 2023

De laatste tijd kloppen meer en meer VvE’s bij de WoonWijzerWinkel Limburg aan die overwegen te verduurzamen, maar die vastlopen in het proces door gebrek aan kennis en ondersteuning door echt onafhankelijke verduurzamingsexpertise voor grote complexen.

Hoe maak je een appartementencomplex renderend aardgasvrij naar 2050 toe?

Hoe neem je alle bewoners en eventuele verhuurders mee? Welke belangen moet je afwegen? Hoogwaardig isoleren en goed ventileren? Opwekking van eigen energie? Duurzaam verwarmen en koelen? Welke financieringsregelingen en subsidies zijn er?
In dat geval bent u bij het VvE adviesteam van WoonWijzerWinkel Limburg aan het juiste adres. Deze VvE adviseurs onder leiding van Senior Adviseur André Scheffer helpen met een helder en onafhankelijk energieadvies.

Samen met een aantal VvE typische installateurs loopt André Scheffer in deze presentatie door bovenstaande vragen heen. Maar er worden ook referenties en lopende trajecten besproken.

Dit webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Parkstad inwoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het webinar. Inwoners buiten de Parkstad gemeenten hebben enkel de mogelijkheid om online deel te nemen.

Schrijf je hier vrijblijvend in en wij nodigen je op tijd uit voor al deze 7 mogelijke Webinar data!