Kom samen koken, samen eten

Ontmoeting en verbinding staan in Vaals het hele jaar centraal.

Geplaatst op vrijdag 28 oktober 2022

Het organiseren van ontmoetingen is belangrijk. Ze kunnen het verschil maken tussen je eenzaam voelen of erbij horen. Samen koken, samen eten is zo’n activiteit.

Peter Heidenrath, Olga Bertrand-Velraad, Heinz Rodenbusch, Annemie Neus en Jo Senden nodigen inwoners van Vaals van harte uit om aan te schuiven in de Oude Pastorie aan de Kerkstraat in Vaals. Op maandagmiddag 7 en 28 november en 12 december van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Levendig contact

Olga Bertrand-Velraad: ‘Mensen komen hier voor de gezelligheid. Met elkaar maken we een gezonde warme maaltijd klaar. Iedereen helpt een handje mee, door groenten te snijden, aardappels te schillen, tafels te dekken, af te wassen en op te ruimen. Zo ontstaat een levendig contact tussen mensen en komen ze hun verhalen kwijt. We schuiven vervolgens samen aan tafel. Deelnemers krijgen iedere keer een drie-gangen menu voor 5 euro. Vaak is er ook tijd voor een gezelschapsspel of om een kaartje te leggen.’

Wilt u ook nieuwe mensen ontmoeten?

Kom dan ook samen koken en eten bij de Oude Pastorie aan de Kerkstraat 41 in Vaals. Het kan ook een oplossing zijn als u niet meer alles zelf kan koken. Aanmelden kan via Olga Bertrand-Velraad (06 83046117) of via WijVaals, (wijvaals@vaals.nl of 043 3068583) van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.