Krantjes Week tegen Eenzaamheid liggen op verschillende plekken in Vaals, Lemiers en Vijlen

Wethouder Erika Jaegers heeft de eerste krant Week tegen Eenzaamheid overhandigd aan Leonda Houben van Buurtwinkel Viele.

Geplaatst op vrijdag 23 september 2022

In de krant staat informatie over de Week tegen Eenzaamheid. Meer dan 100 activiteiten worden in de krant vermeld. Allemaal initiatieven waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Dit vindt plaats van donderdag 29 september t/m donderdag 6 oktober 2022. Kom erbij! Dat is het motto van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Ontmoeting en verbinding staan deze week centraal. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid.

Wethouder Erika Jaegers: ‘We nodigen u graag uit om deel te nemen aan het brede aanbod van activiteiten dat we in de Week tegen Eenzaamheid aanbieden. Ik ben ontzettend trots op alle verenigingen, organisaties en ondernemers die zich samen inzetten om een succes te maken van de Week tegen Eenzaamheid. In hoop dat u nieuwsgierig bent geworden wat er allemaal staat te gebeuren en de krant wil ontvangen. Op verschillende plekken liggen de kranten zoals bij de Buurtwinkel Viele en de bakkerij in Vijlen, de ruilwinkel, bibliotheek, bij scholen, in de wachtkamer bij de huisartsen, kantines van verenigingen, bij ondernemers en bij de balie bij het gemeentehuis. De krant is ook digitaal te raadplegen. Ga op ontdekking! Doe het gewoon! Bezoek een van de 100 activiteiten in de gemeente Vaals. Voor jong en oud, binnen en buiten, actief en sociaal: elke dag keuze genoeg! En wie weet, komen we elkaar dan wel tegen bij een van de vele activiteiten.’