Omroep 3Heuvelland zoekt nieuwe medewerkers

3Heuvelland is de lokale omroep voor de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

Geplaatst op zondag 18 september 2022

Vanuit de studio in Gulpen wordt radio, televisie en een kabelkrant voor de regio verzorgd.

Frisse ideeën? Meld je!

De radio, die 24/7 uitzendt via ether en kabel, is actief op zoek naar nieuwe medewerkers om toe te voegen aan bestaande redacties. De omroep wil graag in contact komen met iedereen die frisse ideeën heeft om nieuwe (muziek)programma’s te gaan maken. Mocht plaatsnemen achter de microfoon jouw ‘ding’ niet zijn en sta je liever achter de knoppen, ook dan ben je van harte welkom. En weet je niet precies wat je zou willen, maar wil je toch op een of andere manier een steentje bijdragen? Dan is er in goed overleg vast een passende activiteit te vinden.

Begeleiding bij eerste stappen

Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat je bij je eerste stappen in de studio (en daarna) wordt begeleid door een ‘oude rot’ in het vak, hoofdredacteur Mathieu Snijders. Je zult dan vast en zeker ervaren dat het bijzonder is om als vrijwilliger te werken bij je lokale publieke radiostation.

Wil je meer weten? Wacht niet, stuur vrijblijvend een mailtje naar info@3heuvelland.nl. De omroep neemt dan contact met je op.