17 september: World Cleanup Day

Help je mee met het opruimen van zwerfafval?

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2022

World Cleanup Day is de wereldwijde opschoondag. Een uitgelezen dag om jouw buurt, wijk, schoolplein, sport- of bedrijventerrein zwerfafvalvrij te maken. Net als voorgaande jaren streeft Gemeente Vaals ernaar om met zoveel mogelijk inwoners op pad gaan. Want een schone buurt, daar heeft iedereen profijt van.

Inwoners, scholen, verenigingen, bedrijven... iedereen kan meedoen

Wil je meehelpen met opruimen? Dat kan! Graag zelfs! Je kunt jezelf aanmelden, maar ook je gezin, school, groep, klas, team, (sport)vereniging of bedrijf. Gemeente Vaals zorgt ervoor dat  alle benodigde materialen op zaterdag 17 september voorhanden zijn, zodat dat iedereen zorgeloos aan de slag kan.

Meld je aan

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september 2022 via https://bit.ly/WCD-Vaals. Scholen hebben i.v.m. de zomervakantie, tot uiterlijk 12 september de tijd. Zij kunnen in de twee weken na World Cleanup Day nog aan de slag gaan om afval op te ruimen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over World Cleanup Day? Neem dan contact op met Team Schoon en stuur een mail naar teamschoon@debries.eu