Openingstijden balie gemeentehuis

Wanneer u het gemeentehuis binnenloopt is de balie het eerste dat u tegenkomt.

Geplaatst op donderdag 30 juni 2022

Aan de balie in het gemeentehuis treft u de receptie en de balie Burgerzaken aan. We leggen graag uit wat het verschil is tussen deze twee en waarvoor u bij welke balie terechtkunt.

Receptie

De receptie zorgt onder andere voor ontvangst van bezoekers, verstrekt algemene informatie, geeft hondenpoepzakjes en PMD-zakken uit, neemt klachten en meldingen in ontvangst, is het afgiftepunt voor gevonden of verloren voorwerpen en is betaalpunt voor parkeerboetes.

De receptie is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. De receptie is vrij toegankelijk en een afspraak maken is dus niet nodig.

Balie Burgerzaken

De balie Burgerzaken verstrekt onder andere paspoorten, rijbewijzen, uittreksels en regelt de formele aspecten rond verhuizingen. 

De balie Burgerzaken werkt mét en zonder afspraak. Van maandag tot en met donderdag werken wij met afspraakblokken. In samenspraak met u plannen wij een afspraak en geven we aan welke zaken u mee moet brengen. Mét afspraak betekent geen/nauwelijks wachttijd en garandeert dat u weet welke documenten u mee moet brengen.

Wilt u geen afspraak maken? Dan is het mogelijk om op de donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur zonder afspraak binnen te lopen.