Prijsuitreiking Afvalbingo door wethouder Verbeek

Op 31 mei reikte wethouder Juliette Verbeek mooie prijzen uit in de vorm van een voucher aan verenigingen die deel hebben genomen aan de Landelijke Opschoondag op 19 mei dit jaar!

Geplaatst op vrijdag 3 juni 2022

PrijsuitreikingDe wethouder verrichte de trekking waarbij de 1e prijs uitging naar Dance2Bme uit Vijlen, de 2e prijs naar de Creatieve Vrouwengroep uit Vaals, de 3e prijs naar Sjpasskapel de Sjlappe Kroam,  de 4e en 5e prijs naar respectievelijk V fit en IVN Vijlen-Vaals.

Met de gewonnen prijzen kunnen de verenigingen een mooie activiteit ontplooien voor de leden en besteden aan bijvoorbeeld een barbecue- of verenigingsfeest, een duurzame investering voor de vereniging of een activiteit die bijdraagt aan de leefomgeving en sociale cohesie.

Het was een geslaagde bijeenkomst met enthousiaste mensen die nogmaals uitdrukkelijk werden bedankt, evenals alle overige inwoners die hebben deelgenomen aan de Landelijke Opschoondag 2022.