Wandel mee met de SAMEN OM Challenge

Van 30 mei tot 5 juni.

Geplaatst op vrijdag 27 mei 2022

Wil je iets goeds doen, bewegen en nieuwe mensen ontmoeten, maar heb je maar 30 minuten tijd? Geen probleem! Want in 30 minuten kun je het allemaal doen door mee te doen aan de Samen Om Challenge!

In de week van 30 mei tot 5 juni organiseert NLvoorelkaar met Ommetje (de wandelapp van de Hersenstichting) een uitdaging waar iedereen blij van wordt. Samen een ommetje lopen is goed voor je hersenen en vermindert eenzaamheid, een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van dit moment. Dus: doe 't s(amen)Ommetje: samen een ommetje lopen is gezellig én gezond.

Samen wandelen we eenzaamheid de wereld uit

Niet iedereen kan even makkelijk een ommetje maken. Als je meedoet, word je gekoppeld aan iemand in jouw buurt die ook graag samen een ommetje loopt. Van nieuwe buren tot een oudere uit het verzorgingshuis om de hoek, nieuwkomers of jongeren met een beperking. Het wordt zeker weten het interessantste ommetje van je week.

Hoe werkt het?

Meedoen is simpel:

  1. Meld je aan en ontdek wie in jouw buurt ook wil wandelen. Of je plaatst zelf een oproepje en ontvangt de reacties direct in je inbox.
  2. Kies je match: Als je aangemeld bent, ontvang je vanzelf jouw ommetje matches. Stuur diegene met wie jij wil wandelen makkelijk en veilig een berichtje.
  3. Loop een ommetje: Spreek af wanneer en waar jullie je ommetje gaan lopen en als het klikt, kunnen jullie natuurlijk vaker gaan!
  4. Meer informatie over de challenge.