Vanaf 13 mei nieuwe markt in Vaals: de Von Clermont Regiomarkt

Komende vrijdag start een nieuwe kleinschalige markt met streekproducten in Vaals, de Von Clermont Regiomarkt.

Geplaatst op dinsdag 10 mei 2022

Het moet een knusse en gezellige markt worden op elke tweede vrijdagavond van de maand tussen 17.00 en 21.00 uur. De markt vindt plaats op het Von Clermontplein in Vaals bij de grote monumentale beukenboom (tegenover Café De Gau).

Op de Von Clermont Regiomarkt kunt u kennis maken met streekproducten die door de teler of imker worden verkocht. Denk daarbij aan vers gebakken brood, bijenhoning, eieren, groenten, vaste tuinplanten en jam. Er zullen ook enkele foodtrucks aanwezig zijn, met bijvoorbeeld koffie en iets hartigs. Wie zin heeft mag op de markt (onversterkte) muziek maken. De markt is een initiatief van Sabine Blanke en Ralf Bädorf.

Een markt vol streekproducten past goed bij het gedachtegoed van Cittaslow. De gemeente Vaals draagt dit internationale keurmerk al 10 jaar vol trots.

Aanmelden aanbieders van producten

Wilt u uw zelfgemaakte producten aanbieden op de regiomarkt? Neem dan contact op met Ralf Bädorf via: clermont_regio@hotmail.com.