Informatiebijeenkomst nieuwbouw Vijlen Zuid-Oost op 19 april

De gemeente Vaals werkt samen met Vastgoed Ontwikkelings Centrum (VOC) aan plannen voor nieuwbouwwoningen in het gebied Vijlen Zuid-Oost (Pater Gelissenstraat richting Vijlenberg).

Geplaatst op vrijdag 1 april 2022

In juli 2021 werd in café/restaurant Bergzicht een algemene informatiebijeenkomst gehouden. Inwoners en overige geïnteresseerden kregen een eerste indruk van de schetsontwerpen, zoals ze er op dat moment lagen. De bijeenkomst werd zeer goed bezocht. Veel mensen hebben aangegeven mogelijk interesse te hebben in een nieuwbouwwoning in dit gebied.

Vervolgens zijn de plannen verder uitgewerkt. Het project wordt steeds concreter. Daarom willen gemeente en VOC de inwoners en andere geïnteresseerden wederom uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Op dinsdag 19 april bent u van harte welkom tussen 17.00 uur en 19.00 uur in café/restaurant Bergzicht in Vijlen.

We kunnen dan de laatste stand van zaken van het project aangegeven, iets meer zeggen over de planning en impressies geven van de typen woningen.