Pop-up vaccinatielocatie Vaals blijft voorlopig open

De pop-up vaccinatielocatie van de GGD Zuid Limburg in Vaals blijft voorlopig nog geopend op donderdagen.

Geplaatst op vrijdag 18 maart 2022

Pop-up vaccinatielocatie VaalsDe vaccinatielocatie is in ieder geval op donderdag 24 en 31 maart en 7 april geopend. Afhankelijk van de animo blijft de vaccinatielocatie mogelijk ook daarna nog open op donderdag.

Iedereen van 12 jaar en ouder kan hier op vrije inloop terecht voor alle mRNA-prikken, net als op de reguliere vaccinatielocaties. Of u kunt binnenlopen voor meer informatie over de coronavaccins.

Uitzondering

Mensen die een uitnodiging hebben ontvangen voor een tweede boosterprik - 70-plussers, volwassenen met het syndroom van Down en mensen met een ernstige immuunstoornis - dienen een afspraak in te plannen via 0800-7070.

Vroeger open

De vaccinatielocatie zit in de feestzaal van Café Restaurant Suisse (Maastrichterlaan 63, Vaals). Voorheen ging de vaccinatielocatie om 16.00 uur open, vanaf 24 maart is deze vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur open.