HUURDERS OPGELET: deze week waardebon van €75 in de brievenbus!

Alle huurders van de gemeente Vaals ontvangen deze week een brief van de gemeente.

Geplaatst op vrijdag 11 februari 2022

Waardebon actie voorbeeldIn die brief zit een waardebon van € 75. Daarmee kunt u voor € 75,- aan kleine energiebesparende producten uitzoeken. Denk hierbij aan een brievenbusborstel, waterbesparende douchekop en tochtstrips. In de brief staat meer uitleg over de actie en wordt beschreven hoe de waardebon kan worden ingewisseld.

Met deze waardebon actie willen we u als inwoner helpen om energie te besparen in uw woning. Veel inwoners weten namelijk niet dat zij heel goed met kleine ingrepen hun energierekening al flink kunnen verlagen. Zo verbruiken LED lampen 90% minder energie dan gloeilampen en kan het aanbrengen van tochtstrips in naden en kieren leiden tot een besparing van € 170,- per jaar. Minder tocht maakt het binnenklimaat bovendien een stuk prettiger.

Met energiebesparende producten kunt u dus:

  • flink besparen op uw energierekening;
  • een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Eerst krijgen huurders de mogelijkheid om voor € 75,- energiebesparende producten te kopen. Zij krijgen de waardebon met een persoonlijke code deze week in de brievenbus. Inwoners met een koopwoning krijgen later de mogelijkheid om met de waardebon energiebesparende producten uit te zoeken. Dat heeft te maken met de voorwaarden van deze landelijke regeling.

Het budget is beperkt, dus lever de waardebon snel in. En OP=OP!

We werken voor deze waardebonactie samen met de organisatie Winst uit je Woning. Meer informatie over de actie.