Pop-up vaccinatielocatie Vaals gesloten

Vanaf deze week zijn alle pop-up vaccinatielocaties van de GGD Zuid Limburg gesloten.

Geplaatst op dinsdag 21 december 2021

Ook de pop-up vaccinatielocatie in Vaals is dus gesloten. Afgelopen donderdag (16 december) was deze locatie voor het laatst open. Dat was al zo gepland en inmiddels heeft de GGD Zuid Limburg alle medewerkers ook hard nodig om boosterprikken te zetten op de grote priklocaties in Zuid-Limburg. 

De vaccinatielocatie in Cafe Restaurant Suisse was sinds 28 oktober iedere donderdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur. Iedereen kon hier zonder afspraak terecht voor meer informatie over de COVID-19-vaccins en een prik (niet de boosterprik). Dit was een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of waarvoor de afstand tot een reguliere vaccinatielocatie te ver is.

Het blijft nog steeds mogelijk om zonder afspraak een eerste prik te halen op de vaccinatielocaties van de GGD Zuid Limburg in Kerkrade, Maastricht en Geleen.