Geef uw mening over de communicatie van de gemeente Vaals!

Wat vindt u van de communicatie van de gemeente Vaals?

Geplaatst op dinsdag 14 december 2021

Wat vindt u bijvoorbeeld van de inhoud, de stijl en het taalgebruik in onze berichten? Welke onderwerpen vindt u interessant? Hoe kunnen we u het beste bereiken als er informatie is die u echt niet mag missen?

We horen het graag! Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons om onze communicatie beter af te stemmen op uw wensen als inwoner. De vragenlijst is beschikbaar in het Nederlands en Duits en het invullen duurt zo’n tien minuten.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar uw mening!

Dus vul de vragenlijst in

Op papier invullen

Inwoners die de vragenlijst liever op papier invullen kunnen de vragenlijst per post toegestuurd krijgen. Wilt u de vragenlijst per post ontvangen? Dan kunt u dit telefonisch aanvragen bij onderzoeksbureau Moventem. Het telefoonnummer is 0575 760 227. Vraag vervolgens naar Lieke van Weert (of als zij niet aanwezig is naar Danique Rietman). Het nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 u en 17.00 u. U kunt zowel de Nederlandse als Duitse vragenlijst aanvragen.

Naast een papieren vragenlijst krijgt u ook een antwoordenvelop toegestuurd waarin u de ingevulde vragenlijst gratis kunt terugsturen.