Onderzoek GGD naar vaccinatiegraad Vaals: vul de vragenlijst in!

De GGD Zuid Limburg verspreidt deze week in de gemeente Vaals een huis-aan-huis-brief met de oproep om een korte vragenlijst in te vullen.

Geplaatst op woensdag 10 november 2021

Met dat onderzoek wil de GGD een beter beeld krijgen van het aantal gevaccineerden in de gemeente.

Het aantal inwoners van de gemeente Vaals dat zich heeft laten vaccineren is niet helemaal duidelijk, omdat een deel van de inwoners zich mogelijk in Duitsland heeft laten vaccineren. Die gegevens zijn niet bij de GGD bekend. Dit kan een vertekenend beeld van de vaccinatiegraad geven. Met het onderzoek wil de GGD hier meer duidelijkheid over krijgen. Uw deelname aan de enquête helpt daar enorm bij.

Het invullen van de vragen duurt een paar minuten, is anoniem en vrijwillig. Alleen inwoners van de gemeente Vaals kunnen aan de enquête deelnemen. Ook als u zich niet heeft laten vaccineren is het waardevol om de vragen in te vullen. De vragenlijst is zowel in het Nederlands als Duits beschikbaar. 

Woont u met meerdere personen op één postadres? Dan vraagt de GGD aan alle personen op uw postadres de enquête in te vullen. U kunt uiterlijk t/m 28 november 2021 deelnemen.

Vul de vragenlijst in