CJG043: allerlei cursussen en workshops van start

In september gaan er weer allerlei activiteiten, workshops en bijeenkomsten van start voor ouders en kinderen over opvoeden en opgroeien.

Geplaatst op woensdag 8 september 2021

Kijk snel of er iets interessants voor jou bij zit!

CJG043 Activiteiten in september

Inschrijven nieuwsbrief CJG043

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van CJG043!


CJG043, Centrum voor Jeugd en Gezin, is het online platform over opvoeden en opgroeien. CJG 043 is er voor ouders (to be) in Maastricht Heuvelland. Omdat het opvoeden van kinderen nu eenmaal niet altijd vanzelf gaat!
Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste tips, artikels en interviews van het CJG043? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer een keer per maand. Er is een nieuwsbrief voor ouders en opvoeders en een nieuwsbrief voor professionals.