Meld activiteiten aan voor Week tegen Eenzaamheid

Van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober vindt voor de 11e keer de landelijke Week tegen Eenzaamheid plaats.

Geplaatst op donderdag 29 juli 2021

Dit jaar is het thema ‘Kom erbij’. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit.

In de gemeente Vaals worden aanbieders van sport- en spelactiviteiten, gezelligheids- en ouderenverenigingen, muziek- en creatieve verenigingen en andere aanbieders uitgenodigd om zich aan te sluiten bij deze week. Samen kunnen we ervoor zorgen dat in de Week tegen Eenzaamheid inwoners nieuwe sociale contacten kunnen leggen, contacten versterken en/of gaan aansluiten bij activiteiten.

Alle aanbieders hebben vanuit de gemeente een uitnodiging gekregen om met hun reguliere activiteit(en) mee te doen aan de Week tegen Eenzaamheid. Wilt u ook uw activiteit aanmelden voor de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober? Stuur dan een bericht naar de gemeente Vaals via info@vaals.nl.

De gemeente Vaals heeft de 5 pijlers van Een tegen Eenzaamheid ondertekend en maakt deel uit van de Zuid Limburgse coalitie Samen tegen Eenzaamheid.