Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Inloopmiddag woningbouw Vijlen op 20 juli

De gemeente Vaals en VOC (Vastgoed Ontwikkelings Centrum) uit Heerlen hebben plannen voor woningbouw in Vijlen.

Geplaatst op woensdag 7 juli 2021

Daarbij gaat het om het deel aan de Pater Gelissenstraat tot aan de Vijlenberg. De plannen zijn nog in een zeer pril stadium. Graag willen wij deze plannen presenteren en uw mening en idee├źn daarover horen. Daarom is er een informatieve en informele inloopmiddag in zaal Bergzicht in Vijlen op dinsdag 20 juli tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

U bent van harte welkom om in die twee uur binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig. Het kan wel zo zijn dat u even moet wachten voordat u naar binnen kunt, omdat we vanwege de Covid-maatregelen rekening moeten houden met de 1,5 meter afstand.