Nieuw bij WeHelpen Vaals: vanaf nu burenhulp met vergoeding!

Fijn voor hulpbieder en hulpvrager!

Geplaatst op vrijdag 2 april 2021

Mensen helpen elkaar op www.wehelpen.nl/vaals ‘gewoon omdat het kan’ of voor het goede gevoel. Voor iemand die hulp nodig heeft, is het toch vaak wat lastiger: “Ik zou zo graag iets terug willen doen als dank.” Daarom kun je burenhulp nu ook tegen een kleine vergoeding regelen op wehelpen.nl. Fijn voor hulpbieder 3en hulpvrager!

Hoe werkt het?

Eenvoudig! In je profiel geef je aan dat je bijvoorbeeld voor grasmaaien graag een vergoeding ontvangt, maar voor de hond uitlaten niet. Samen met de hulpvrager stel je vast hoe groot de klus is. De vergoeding is door ons vastgesteld op vijf euro per uur. Vervolgens kun je onderling veilig en vertrouwd afrekenen via iDEAL. Als je een hulpvraag aan iemand stelt, kun je zelf ook aangeven dat je graag een vergoeding geeft.

Nieuwsgierig geworden?

Log in, kijk wat er in jouw omgeving wordt gevraagd en aangeboden en pas gelijk je profiel aan met activiteiten waarvoor je graag een vergoeding wilt ontvangen. Onze Algemene voorwaarden en privacy statement zijn aangepast en aangevuld met het onderdeel ‘betaalde hulp’. Zo weet je wat je van ons mag verwachten, en waar je zelf alert op moet zijn. Samen kunnen we zoveel meer voor elkaar betekenen.

Heb je vragen over WeHelpen in Vaals?

Mail dan naar wijvaals@vaals.nl of bel naar 043 - 306 85 68 en vraag naar Agnes Weijers.