Cittaslow, wist u dat…u leuke prijzen kunt winnen met de Cittaslow fotowedstrijd?

Vorige week vroegen wij u of u Cittaslow ook in uw buurt of zelfs thuis tegenkomt.

Geplaatst op donderdag 21 januari 2021

Misschien houdt u cultuurhistorie in leven door dialect te spreken, vertelt u kinderen over de rijke geschiedenis van de gemeente Vaals, scheidt u uw afval, koopt u lokale en duurzame producten in, fietst of wandelt u naar het werk, geniet u van de rust in ons vijfsterrenlandschap of helpt u uw buren met boodschappen doen. Kortom, Cittaslow zit in kleine dingen. Het hoeft niet groots te zijn, maar bijzonder is het wel.

Wij willen u graag oproepen om een foto met ons te delen die weerspiegelt wat Cittaslow voor ú betekent. Leg daarbij in een paar zinnen uit wat voor u Cittaslow is op uw foto. U kunt uw foto vóór 25 februari 2021 sturen naar cittaslow@vaals.nl.

De drie foto’s die het meest de Cittaslow-gedachte representeren winnen leuke lokale prijzen. U ontvangt hierover persoonlijk bericht. Door mee te doen, stemt u ermee in dat uw ingezonden foto op een later moment voor communicatiedoeleinden gebruikt wordt.

Wij zijn benieuwd naar uw kijk op Cittaslow!