Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Heeft u niet veel geld te besteden? U kunt een (gratis) warme winterjas krijgen

Heeft u niet veel geld te besteden? En kunt u wel een goede en warme jas gebruiken in deze wintertijd? Laat het aan ons weten. U kunt van ons namelijk (gratis) winterjassen krijgen voor u en uw gezin.

Geplaatst op woensdag 2 december 2020

De gemeente Vaals heeft onlangs meegedaan aan de actie ‘Limburg geeft een jas’. De actie is bedoeld om de kwetsbaren in onze provincie een warme winterjas te geven. In Vaals zijn maar liefst 557 warme, goede en schone winterjassen ingezameld (dames-, heren- en kinderjassen). De ingezamelde jassen willen we zoveel mogelijk verdelen onder de kwetsbaren in onze eigen gemeente.

In samenwerking met Fraiche bieden we u de mogelijkheid op woensdag 16 december vanaf 18.00 uur jassen op te halen. Dit kan in het gebouw van Fraiche. Het adres is Sneeuwberglaan 1B in Vaals.

Wilt u op 16 december een of meerdere jassen komen uitzoeken? Laat dit dan even aan ons weten. Doe dit voor vrijdag 11 december. U kunt dit laten weten door een e-mail te sturen naar info@vaals.nl of te bellen naar 043-306 85 68. Als u bent aangemeld krijgt u van ons bericht op welk tijdstip u de jas(sen) kunt ophalen.

De jassen die overblijven gaan naar de Kledingbank Limburg, die ervoor zal zorgen dat de jassen daar terecht komen waar ze nodig zijn. U kunt eventueel ook nog bij de Kledingbank Limburg terecht om een jas op te halen.

Is dit bericht niet van toepassing op u, maar kent u wel iemand die niet veel te besteden heeft en een goede en warme winterjas kan gebruiken? Stuur diegene dit bericht dan door.