Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Burgemeester en wethouder op bezoek bij Taalcafé Vaals

Burgemeester Harry Leunessen en wethouder Paul de Graauw brachten twee weken geleden een bezoek aan het Taalcafé Vaals in de bibliotheek van Vaals.

Geplaatst op zaterdag 21 november 2020

Op bezoek bij Taalcafe VaalsDit was net voordat de bibliotheken hun deuren moesten sluiten vanwege de aangescherpte Corona maatregelen. Samen gingen de heren in gesprek met de deelnemers. Vragen over hun achtergrond en hoe de deelnemers het Taalcafé ervaren stonden centraal tijdens dit bezoek. Mooie maar ook verdrietige verhalen werden gedeeld. Opvallend was dat de deelnemers de meerwaarde van de ontmoetingen tijdens het Taalcafé benadrukten. Zo worden in het Taalcafé niet alleen persoonlijke zaken besproken maar komen ook actuele thema’s aan bod, zoals bijvoorbeeld de donorregistratie.

Taalcafé Vaals nog steeds digitaal

Ondanks dat de bibliotheek in Vaals weer geopend is, ontmoeten deelnemers van het Taalcafé Vaals elkaar nu nog even via een digitale weg. Wij houden u op de hoogte als het Taalcafé weer nieuwe deelnemers welkom kan heten.