Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Ondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Vrijdag 20 november was de Dag van de Ondernemer.

Geplaatst op vrijdag 20 november 2020

Daarom bezocht wethouder Jean-Paul Kompier (Werk & Economie) samen met bedrijvencontactfunctionaris Desiree Aretz symbolisch een aantal ondernemers in de gemeente Vaals om ze in het zonnetje te zetten.

Wethouder Kompier overhandigde aan Nicole Schweitzer, in een prachtig verbouwde Husmann Optiek,  Marion Wings van Boutique Romanza, Daniël Winzen van De Inloopkast, Marlou van cadeauwinkel Bij Marlou en Anja Hartl van Yogahaus Aachen (gevestigd in Harles) een ontbijt-/lunchpakket en ging met de ondernemers onder andere in gesprek over hoe ze de coronatijd ervaren.

Zo waren Nicole en Marika van Husmann Optiek blij verrast met het pakket dat zij samen met Zikesch Goudsmeden Olga en Elisabeth in ontvangst namen. De eigenaresse van Boutique Romanza aan de Maastrichterlaan bracht naar voren dat zij vanaf volgende week naast kleding ook kerstspullen gaat aanbieden, omdat zij merkt dat mensen minder snel kleding aanschaffen in deze tijd terwijl er wél behoefte is om sfeer en gezelligheid te creëren in huis. Tot slot merkte Anja van Yogahaus Aachen op dat nieuwe leerlingen zeer welkom zijn, ook voor online lessen!

Met het bezoek aan een klein aantal ondernemers, symbolisch voor alle ondernemers in de gemeente Vaals,  wil de gemeente haar waardering voor ondernemers laten blijken en ze een warm hart toedragen. Ondernemers, bedankt!

Dag van de ondernemer