Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Digitaal inloopuurtje wethouder Coenen

Op vrijdag 15 mei houdt wethouder John Coenen tussen 13.00 en 15.00 uur een digitaal inloopuurtje.

Geplaatst op vrijdag 8 mei 2020

Voorheen hield de wethouder regelmatig fysieke inloopuren en maakte hij wandelingen door de kernen waarbij inwoners konden aansluiten (meeloopuurtjes). Inwoners konden daarbij verbeteringen voorstellen en problemen in de openbare ruimte en leefomgeving onder de aandacht brengen bij het college van B en W. Vanwege de corona-maatregelen zijn er al een tijdje geen inloop- en meeloopuurtjes geweest. Via het digitale inloopuurtje wil de wethouder toch de mogelijkheid bieden om ‘ruimtelijke zaken’ op een informele manier aan te kunnen kaarten.

Wilt u gebruik maken van het digitale inloopuurtje? Stuur dan een e-mail naar spreekuurcoenen@vaals.nl. U krijgt vervolgens een inloglink gemaild inclusief het tijdblok waarvoor u ingeschreven bent. Let op: voor vertrouwelijke zaken en zaken die meer dan tien minuten in beslag nemen, dient u een afspraak te maken via het bestuurssecretariaat.