Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Lintjesregen 2020

Tijdens de lintjesregen 2020 werden twee vrijwilligers uit de gemeente Vaals benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst op vrijdag 24 april 2020

Burgemeester belt gedecoreerdenTijdens de lintjesregen 2020 werden twee vrijwilligers uit de gemeente Vaals benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gelet op de maatregelen in verband met het coronavirus konden de onderscheidingen niet persoonlijk uitgereikt worden. Daarom nam burgemeester Harry Leunessen telefonisch contact op met de decorandi op 24 april om ze het nieuws mede te delen. De uitreiking van de onderscheiding zal op een later moment gedaan worden.

De heer Frans Evers uit Lemiers zet zich sinds geruime tijd in voor de Vaalser gemeenschap op diverse maatschappelijke vlakken. Zo is hij sinds 1970 werkzaam als vrijwilliger voor de St. Catharina parochie, is hij (bestuurs)lid van de EHBO afdeling Lemiers en heeft hij in het verleden ook actief bijgedragen aan de activiteiten van de toenmalige voetbalvereniging RKVV Lemirsia, nu Rood Groen LVC. De heer Evers is zeer betrokken bij zijn naaste omgeving en zorgt onder andere voor zijn buren.

De heer Eric Volders uit Vaals is een man die zich met hart en ziel inzet voor de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals. De heer Volders neemt zijn taken als bestuurslid en vrijwilliger zeer serieus en besteedt vrijwel elke vrije minuut aan de Harmonie. Hij draagt mede zorg voor het muziekarchief en is in de ontwerp- en uitvoeringsfase betrokken bij de pr activiteiten in het kader van de concerten en optredens. Hij is decorbouwer voor de jaarlijkse revue en is ook regelmatig actief als arrangeur.

Het gemeentebestuur Vaals feliciteert deze kersverse lintjesdragers van harte met hun welverdiende onderscheidingen.