Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Dienstverlening balie gemeentehuis hervat, maar uitsluitend op afspraak

De dienstverlening aan de balie in het gemeentehuis is weer opgestart. U kunt wel uitsluitend op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken via 043-306 85 68.

Geplaatst op maandag 23 maart 2020

Dat betekent dat u niet vrij kunt inlopen en altijd een afspraak dient te maken voor bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel enz.) en het doen van aangifte van geboorte en overlijden. Wij verzoeken u de tijden van de afspraak stipt na te komen. Komt u te vroeg, dan verzoeken wij u buiten te wachten. Komt u te laat, dan kunt u niet geholpen worden en moet u een nieuwe afspraak maken.

Deze vorm van dienstverlening is noodzakelijk om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. We zijn zeer alert op de contacten tussen inwoners en gemeentelijke medewerkers in het KlantContactCentrum. Daarbij nemen we geen enkel risico. Bij de meest geringe klachten trekken we medewerkers van de balie terug. Vorige week is de dienstverlening om die reden tijdelijk gestopt. 

Via de website www.vaals.nl kunt u ook producten aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u voor bepaalde producten een pasfoto en handtekening in het gemeentehuis dient in te leveren en dat u daarvoor dus een afspraak dient te maken.

Voor vragen is de gemeente elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 043-306 85 68. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vaals.nl.