Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Installatie burgemeester Harry Leunessen op 10 februari

Op maandag 10 februari wordt Harry Leunessen geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Vaals.

Geplaatst op dinsdag 7 januari 2020

De officiële installatie vindt plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering om 16.00 uur in De Kopermolen. Van 18.00 tot 20.30 uur vindt er in Hotel Kasteel Bloemendal een receptie plaats waarbij u de heer Leunessen en zijn echtgenote persoonlijk kunt feliciteren en verwelkomen als burgemeester van de gemeente Vaals.

Harry Leunessen heeft uitdrukkelijk verzocht hem geen cadeaus aan te bieden tijdens de receptie. Mocht u toch heel graag iets willen schenken, dan stelt hij een donatie aan een goed doel zoals Stichting Voedselbank Limburg-Zuid of Stichting Jeugdfonds Sport Limburg zeer op prijs.

De heer Leunessen is de opvolger van Reg van Loo, die op 15 november afscheid nam. Totdat de heer Leunessen met zijn werkzaamheden begint, neemt locoburgemeester Jean-Paul Kompier het burgemeesterschap op zich.