Bent u ondernemer? Help Vaals op de kaart te zetten met het spel CityGoose

Er zijn plannen om het stadsspel CityGoose voor Vaals te ontwikkelen. Met CityGoose leren mensen op een speelse manier de mooie, vaak onontdekte pareltjes van een gemeente kennen.

Geplaatst op vrijdag 13 december 2019

Dit doen de spelers aan de hand van het oplossen van een mysterie of een moordzaak. Je krijgt een fysiek dossier met de zaak en aanwijzingen die je door de stad heen leiden. Het spel wordt gespeeld in groepen van maximaal zes personen, duurt een aantal uur en je kunt zelf bepalen wanneer je het spel speelt. Dit maakt het spel geschikt voor familie-uitjes, vriendengroepen en teambuilding. In Maastricht en Valkenburg is het spel een succes.

Om CityGoose te kunnen ontwikkelen is de deelname van plaatselijke ondernemers essentieel, met name voor verkoop en promotie van het spel. Bent u ondernemer en geïnteresseerd om de gemeente Vaals met CityGoose op de kaart te zetten, neem dan contact op met Desiree Aretz van de gemeente Vaals via info@vaals.nl.