Afscheid burgemeester Van Loo op 15 november

Op vrijdag 15 november neemt Reg van Loo na 13 jaar afscheid als burgemeester van de gemeente Vaals.

Geplaatst op dinsdag 5 november 2019

Byrgemeester Reg van LooOp die dag is om 14.30 uur in De Kopermolen een buitengewone raadsvergadering waarin officieel afscheid wordt genomen van Van Loo. Vervolgens is iedereen welkom op de afscheidsreceptie die vanaf 17.00 uur plaatsvindt in Kasteel Bloemendal.

Nieuwe burgemeester

Letterlijk aan de vooravond van het afscheid van de burgemeester wordt bekend wie de gemeenteraad voordraagt als nieuwe burgemeester van Vaals. Op donderdag 14 november om 20.30 uur in de Raadzaal wordt tijdens een openbare raadsvergadering de naam bekend gemaakt van de persoon die als eerste op de aanbeveling aan de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is opgenomen. Het aanvangstijdstip van de raadsvergadering kan verschuiven als gevolg van uitloop van voorafgaande besloten vergadering.

Foto: Ezgi Uslu