Let op! Externe partij benadert inwoners niet in opdracht van de gemeente

Bij de gemeente Vaals zijn meldingen binnen gekomen over een adviesgroep die inwoners telefonisch benadert over de verhoogde energiekosten.

Geplaatst op woensdag 20 februari 2019

Er wordt geprobeerd om tijdens dit gesprek meteen een afspraak in te plannen. Volgens melders wordt de indruk gewekt dat het bedrijf namens de gemeente belt; hiertoe is echter geen opdracht gegeven vanuit de gemeente en de gemeente heeft geen relatie met dit bedrijf. Mogelijk dat meer inwoners van de gemeente Vaals door dit bedrijf telefonisch benaderd zijn.

Wilt u zeker weten of een bedrijf in opdracht van de gemeente belt, controleer dit dan bij de gemeente voordat u een afspraak maakt of een overeenkomst aangaat. De gemeente is bereikbaar via telefoonnummer 043-3068568 en info@vaals.nl.