Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Vaals heeft jongste raadslid van Nederland

De gemeente Vaals heeft sinds kort het jongste raadslid van Nederland.

Geplaatst op maandag 1 oktober 2018

Quincy MerxOp maandag 10 september is de 18-jarige Quincy Merx als raadslid voor de partij Lokaal! geïnstalleerd. Ze neemt de plaats in van partijgenoot Dennis Wolf, die na de verkiezingen in maart de zetel van Merx tijdelijk innam. Merx moest namelijk nog even wachten totdat ze jarig was geweest, want kandidaat raadsleden jonger dan 18 jaar mogen pas vanaf hun 18de hun raadszetel innemen.

Burgemeester Van Loo: “Prachtig om de politieke betrokkenheid van de jeugd in de gemeente Vaals te zien. Dit geeft vertrouwen naar de toekomst toe en brengt nieuw elan in het politiek landschap van Vaals, dat is een positieve ontwikkeling.”