Renovatie fietsers- en voetgangerstunneltje

Renovatie/herschilderen fietsers- en voetgangerstunneltje Vaals gelegen onder de Maastrichterlaan.

Geplaatst op dinsdag 4 september 2018

Firma Batec is in opdracht van de Provincie afgelopen week gestart met het reinigen van de tunnel, het repareren van de betonschade, het verwijderen van de huidige beschilderingen en te voorzien van een lichte ondergrond. Deze werkzaamheden worden uiterlijk 7 september a.s. afgerond.

Op dit moment zijn de twee basisscholen (OBS de Robbedoes en BS De kleine Wereld) een nieuw ontwerp aan het bedenken/maken, onder begeleiding van een kunstenaar/schilder.

De inschatting is dat in de 3e, uiterlijk  4e week van september, gestart kan worden met het herschilderen van het tunneltje. Dit duurt ongeveer een maand. Tijdens alle werkzaamheden blijft de doorgang van het tunneltje  gedeeltelijk open voor fietsers en voetgangers.