Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Tour de L1mbourg

Op zaterdag 5 september 2020

Tour de L1mbourg volgt Tom Dumoulin in Ronde van Frankrijk

Regionale omroep L1 maakt 23 uitzendingen op locatie in Limburg, waaronder in Lemiers

Brengt Tom Dumoulin na vier decennia het geel terug naar Nederland?  De regionale omroep L1 volgt de Tour de France (vanaf 29 aug.-20 sept.) dagelijks in het wielerprogramma Tour de L1mbourg. Het programma wordt gepresenteerd door Maurice de Heus, die met oud-wielrenner Gert Jakobs zijn vaste tafelgast heeft.

Vanuit 23 Limburgse wielergemeenten worden de kansen van de Maastrichtse wielrenner tegen het licht gehouden door wielercoryfeeën en bekende Limburgers. Zo zijn onder meer de Tourwinnaars Jan Janssen en Joop Zoetemelk te gast.

Uitzending in Lemiers op 5 september

Op zaterdag 5 september vindt het programma plaats in kasteel Gen Hoes in Lemiers. L1 Tv zendt de uitzending live uit van 18.30-19.15 uur. Het publiek bestaat dit jaar wegens de coronamaatregelen uit genodigden.

Dagelijks live

Het programma wordt van zaterdag 29 augustus tot zondag 20 september dagelijks live uitgezonden op L1 TV van 18:30-19:15 uur, en wordt herhaald om 20:30 en 22:30 uur.

Alle uitzendingen zijn ook te zien via de website van L1.

L1 kijk én luister je via de L1 en 1Limburg app

L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv, Ziggo Digitaal kanaal 30 (Limburg) én 713 (landelijk), Interactieve TV KPN kanaal 508 (Limburg), 507 (Noord-Brabant) en 506 (Gelderland), Interactief zenderpakket Tele2, satellietaanbieder Joyne (betaalpakket), DVB-T en Digitenne.

L1 Radio is te ontvangen via FM 95.3 en FM 100.3, DAB+ 7A, webradio, Interactieve TV KPN kanaal 891, Ziggo Digitaal kanaal (1)831, DVB-T en Digitenne kanaal 117.