Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Nordic&Walking 3Landen3Daagse

Vanaf vrijdag 15 mei 2020, 17.30 uur tot zondag 17 mei 2020, 14.30 uur

De 13e Nordic&Walking 3Landen 3Daagse op het 'dak' van NL, het 3Landenpunt. Grenzen overschrijden en wellicht voor een enkeling ook grensverleggen. En ook dit jaar lopen we weer onder het motto:"Bewegen om diabetes te remmen".

Wat maakt de 3L3D zo bijzonder? Natuurlijk 3 landen in 3 dagen. Gezellig samen lopen in kleine groepen o.l.v. een gids over speciaal uitgekiende routes, met zo min mogelijk asphalt en zoveel mogelijk vergezichten. Verder een pauze in een gezellige horeca gelegenheid om de gemid. 13Km lange tochten te onderbreken. En 1 of 2 dagen worden we gedropt om wat verder weg van de finishlocatie te starten. Het venijn zit heb elke dag in de staart. Want we finishen elke dag op 322,5m NAP. Dan heb je wel een afsluitend drankje bij de Grenssteen verdiend om gezellig na te kunnen keuvelen.

Website: www.renespierts.nl