Heuvelland Cinema - The Lion King

Op zaterdag 28 december 2019, 16.00 uur - 18.30 uur

Heuvelland Cinema presenteert op zaterdag 28 december 2019 tweemáál de fabelachtig realistische remake van The Lion King

Het goede doel project “Heuvelland Cinema” onder auspiciën van Rotaryclub Gulpen Vaals toont met trots op zaterdag 28 december 2019 ‘s middags om 16.00 uur én s’ avonds om 20.00 uur de muzikale fantasy film uit 2019 : “The Lion King”, geregisseerd door Jon Favreau en geproduceerd door Walt Disney Pictures. Het is een realistische computer geanimeerde remake van Disney’s animatieklassieker uit 1994. De remake van The Lion King volgt op het succesvolle The Jungle Book, ook van Favreau. De muziek is gecomponeerd door Hans Zimmer.

Reservering

Uw entreekaartjes kunt u online via de website bestellen zodat u verzekerd bent van een plaats. Entreekaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Naast contante betaling kunt u thans aan de kassa ook pinnen.

Bent u nieuwsgierig geworden kijk dan op www.heuvellandcinema.nl