De Kopsalon voor Hoofdzaken

Op dinsdag 5 november 2019, 10.00 uur

Naar ‘De Kopsalon voor Hoofdzaken’ ga je niet voor je haar, maar voor je hoofd. Luister in een kappersstoel onder een droogkap naar vier ultrakorte, waargebeurde verhalen en je stapt zonder te betalen met een fris hoofd de salon weer uit.

Vrouwen vertellen over geluk in De Kopsalon voor Hoofdzaken

Festival Vocallis viert de menselijke stem door een podium te bieden aan zang en gesproken woord, met dit jaar vooral ruimte voor de vrouwelijke stem. Die is ook te beluisteren in de audio-installatie De Kopsalon voor Hoofdzaken.

Dit jaar kunnen we luisteren naar vier verhalen van sterke vrouwen uit de Heerlense wijk Eikenderveld. Ze streven geen bekendheid na, zijn heel verschillend, maar verdienen het om gehoord te worden om wie ze zijn en wat ze voor hun omgeving betekenen. Ze vertellen over hun persoonlijke ervaring met geluk en de soms moeizame weg daar naartoe. De voertaal in Nederlands.

Meer informatie: www.festivalvocallis.nl/kopsalonverhalen-vaals-2019