Zondagmiddagconcert Just4funkoor

Op zondag 29 september 2019, 15.00 uur - 18.00 uur

Just4fun is een gemengd koor met leden uit verschillende plaatsen in het Heuvelland. Just4fun zingt voornamelijk popmuziek. Het repertoire omvat hoofdzakelijk bekende liedjes uit de periode sixties tot nu.

De groep bestaat dit jaar 20 jaar en wordt vanaf het prille begin van zijn bestaan op bekwame wijze gedirigeerd door de gepassioneerde pianiste/organist Ingrid Oomen.

In de afgelopen 20 jaar kwam de nadruk steeds meer te liggen op het zingen van hedendaagse muziek en is de groep gegroeid in zowel omvang als kwaliteit. Op dit moment heeft Just4fun 28 leden en bestaat de ambitie om het koor verder uit te breiden en met name te versterken met meer mannenstemmen.

Op zondagmiddag 29 september 2019 viert Just4fun zijn 20-jarig jubileum met een concert voor jong en oud in de Kopermolen. Het publiek wordt op gepaste wijze welkom geheten met een drankje, zodat het concert om 15:00 uur feestelijk van start kan gaan.

De entree is gratis. Een vrije gave wordt op prijs gesteld.

Meer informatie: www.just4funkoor.nl