Tour de L1mbourg

Op zaterdag 20 juli 2019, 18.30 uur

Voor het vierde jaar op rij strijkt het reizende wielerprogramma Tour de L1mbourg deze zomer in de gemeente Vaals neer. Op zaterdag 20 juli komt de uitzending live vanuit Wijngaard St. Martinus in Vijlen.

De wielertalkshow van L1 trekt van 5 t/m 28 juli door de hele provincie tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France. Presentator Sander Kleikers en analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs ontvangen dagelijks gasten aan tafel om de Touretappe van de dag te bespreken. Iedere dag is er vanaf 18.30 uur een live uitzending vanuit een andere Limburgse plaats te zien.

Iedereen is uitgenodigd om deze live uitzending op 20 juli vanuit Wijngaard St. Martinus bij te wonen. LET OP: er is geen parkeergelegenheid rondom wijngaard St. Martinus, dus kom te voet of met de fiets.

Tour de Limbourg | 20 juli 2019
Gemeente Vaals | Wijngaard St. Martinus (Rott 21a)
Start uitzending: 18.30 uur