Beleefweek Limburg

Kom van 14 t/m 23 september naar Beleefweek Limburg. Beleef de Limburgse cultuur, historie, natuur en het landschap. Proef de streekproducten. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel.

Vanaf vrijdag 14 september 2018 tot zondag 23 september 2018

Ruim 250 activiteiten

Diverse partners organiseren tijdens de Beleefweek dagelijks vele activiteiten in en  rondom Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel,  De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Je kunt genieten van speciale wandelingen, fietstochten, wateractiviteit, sport, open dagen, rondleidingen, excursies, workshops, cursussen, muziek, theater en arrangementen. Bekijk alle activiteiten op www.beleefweeklimburg.nl. Volg ‘BeleefweekLimburg’ op Facebook en Instagram. 

Limburgse samenwerking

Beleefweek Limburg is een gezamenlijk initiatief van Provincie Limburg, Instituut voor Natuureducatie (IVN), Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Samen met ondernemers, natuur- en landschapsgidsen zetten we een week vol beleving neer.