Kunst in Vaals

Kunst in Vaals vindt rondom het historische raadhuis van Vaals plaats, gelegen aan het von Clermontplein.

Vanaf vrijdag 20 juli 2018 tot zaterdag 21 juli 2018

Kunst in Vaals vindt rondom het historische raadhuis van Vaals plaats, gelegen aan het von Clermontplein. De organisatie kan dit jaar weer diverse kunstenaars presenteren, afkomstig uit Belgiƫ, Duitsland en Nederland. Zij presenteren een grote diversiteit aan kunstvormen, van keramiek tot schilderkunst, van bronzen sculpturen tot glas, van edel smeedkunst tot modedesign.

Evenals de voorgaande jaren zullen de Kunstdagen Vaals ook dit jaar weer worden omlijst met (o.a. muzikaal) entertainment. Ook is de infrastructuur voor de kunstenaars en bezoekers aangepast. Parkeergelegenheden zijn volop aanwezig in de onmiddellijke nabijheid van het centrum. De omliggende, deels nieuwe, horecazaken zullen met hun terrassen aan een prettige sfeer bijdragen. Kortom, wederom een verrassend en veelzijdig kunstevenement. Genieten en beleven is het motto!

Kijk op www.dekopermolenvaals.nl voor meer informatie.